Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi bărbaţi din satul Argel, comuna Moldoviţa, s-au ales cu dosare penale după ce au tăiat ilegal zece copaci. În cursul zilei de vineri, în jurul orei 12.00, în timpul executării de activități specifice pe linia combaterii faptelor penale dar și contravenționale la regimul silvic, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama, însoțiți de reprezentanți ai Ocolului Silvic Moldovița, s-au deplasat pe raza cantonului silvic „Dubul”, de pe raza satului Argel. În locaţia respectivă, în fondul forestier au fost găsiţi doi bărbaţi de 39 ani și de 38 de ani, ambii din satul Argel, în timp ce sustrăgeau material lemnos provenit din tăierea fără drept a mai multor arbori.

Poliţiştii au constatat că în total au fost tăiați fără drept zece arbori esență rășinoase, parte din materialul lemnos rezultat rămânând la fața locului, iar altă parte a fost transportat la baza parcelei în cauză, fiind pregătit de cei doi pentru a fi transportat din locul respectiv. Valoarea materialului lemnos este de aproximativ 7000 lei. Totodată a fost inventariat lemnul identificat la locul săvârșirii infracțiunilor și rezultat din acestea, cel din fondul forestier și cel de la baza parcelei în cauză, stabilindu-se cantitatea de 13,05 mc lemn rotund rășinoase, care a fost predată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Moldovița.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „tăiere de arbori fără drept” și „furt de arbori”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava