Concert pascal
MOPAN Suceava

A început numărătoarea inversă până la marea finală „Asia Express”, difuzată marţi, 3 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1. La început au fost 8 echipe, însă după 4.700 de kilometri parcurşi cu rucsacul în spate, făcând autostopul, doar 3 echipe de vedete au rămas în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro. Doar două echipe se vor confrunta însă în marea finală, iar numele lor îl vom afla în această seară, în semifinala „Asia Express”. Temerarii concurenţi, care s-au încumetat în aventura Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda, au povestit pentru Click! chinurile inimaginabile prin care au trecut. Iată ce li s-a părut cel mai dificil!

Andrei Ștefănescu: „Au fost multe momente mai grele, însă cu adevărat dificil mi s-a părut să mă adaptez la bucătăria lor exotică… adică mâncatul de gândaci, scorpioni sau balut- un ou cu pui în el. Acelea au fost cele mai neplăcute momente. (…)”.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/au-trecut-prin-iad-pentru-30000-de-euro-vedetele-asia-express-despre-chinurile-din

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava