MOPAN Suceava

Acţiunea de distribuire către primării a ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană destinate persoanelor defavorizate din judeţul Suceava a demarat în data de 8 iunie,a anunţat prefectul Constantin Harasim. Conform situaţiei prezentate de prefect, au fost distribuite deja 18.480 de pachete cu alimente către şapte primării şi anume Baia, Bogdăneşti, Boroaia, Drăguşeni, Forăşti, Râşca şi Vadu Moldovei.

Acţiunea va continua în baza unui grafic întocmit de Prefectură urmând ca aceasta să fie finalizată pe 22 iunie. În total vor fi distribuite 315.706 pachete cu alimente. « S-a făcut actualizarea bazelor de date a instituţiilor care gestionează persoane ce pot beneficia de acest sprijin în speţă Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, Casa de Pensii, Agenţia Judeţeană de Plăţi şi Inspecţie Socială şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru ca un beneficiar să nu fie trecut de două ori pe liste. Totodată reprezentanţi de la Prefectură şi de la Direcţia Sanitar Veterinară au mers în teritoriu pentru a verifica dacă alimentele sunt depozitate corespunzător ca să nu fie probleme », a declarat prefectul Harasim.

Primesc pachete alimentare de la Uniunea Europeană mai multe categorii sociale printre care beneficiarii venitului minim garantat, şomerii, pensionarii cu pensii sub 400 de lei pe lună, persoanele cu handicap grav şi accentuat, neinstituţionalizate, adulţi si copii. Un pachet cu alimente de la UE conţine 3 kg de făină albă, 3 kg de mălai, 0,8 kg de paste făinoase, 2 kg de zahăr, 2 kg de orez, 1 kg de fasole boabe, o conservă de carne de vită şi 2 conserve de pastă de tomate. Fiecare beneficiar va primi cîte două asemenea cutii, fiecare cîntărind 16,1 kg. Ajutoarele alimentare se dau o singură dată pe an.

Au venit ajutoarele alimentare de le UE pentru săracii Sucevei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava