Concert pascal
MOPAN Suceava

Patru persoane sunt căutate de poliţie după ce i-au furat unei bătrâne suma de 8.800 de lei. În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi prin „112” cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras unei femei de 87 ani  din comuna Şcheia o sumă de bani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 11.00 la domiciliul victimei a venit un grup de 4 persoane care s-au oferit să-i vopsească acoperișul locuinței.

După ce s-au înțeles asupra prețului și au primit 600 lei, cele 4 persoane au început vopsirea acoperișul locuinței, dar în prealabil au pătruns în locuință sub pretextul de a verifica prizele electrice unde urmau să conecteze compresorul folosit la vopsit.

Ulterior, unul din cei care vopseau acoperișul locuinței i-a spus bătrânei că nu mai au vopsea pentru a finaliza lucrarea, vor pleca urmând să revină în cursul săptămânii viitoare.

După plecarea acestora, femeia a constatat faptul că din locuință i-a fost sustrasă suma de 8.800 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

„Poliţiştii reamintesc faptul că, un mod de operare distinct  îl reprezintă vânzarea unor diferite obiecte de uz casnic direct la domiciliu sau oferta de a efectuat anumite lucrări gospodăreşti. Toate acestea sunt doar pretexte folosite de persoane necunoscute pentru a intra în locuinţa victimei, iar în momente de neatenţie sunt sustrase bunuri şi valori  din casă. De aceea recomandăm cetăţenilor să nu dea curs unor astfel de oferte care de cele mai multe ori sunt la preţuri  mari şi calitate mică.

De asemenea nu lăsaţi să intre în locuinţa dumneavoastră persoane necunoscute, ce se recomandă a fi de la diverse firme de publicitate, de la societăţile de gaz, energie electrică fără a vă prezenta documente avizate ce le fac identificabile.
Tuturor celor care au de făcut diverse reparaţii în gospodărie, le recomandăm să angajeze firme autorizate şi să nu se încreadă în preţul mic oferit de aceste persoane”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava