Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 22 iunie – 19 iulie, Auchan România organizează cea de-a XIII-a ediție a Târgului de bere, cel mai mare târg de bere din comerțul local și unul dintre evenimentele emblematice ale companiei. Astfel, în această perioadă, în toate hipermarketurile Auchan și în magazinul online auchan.ro, clienții vor avea acces la o selecție extinsă de sortimente de bere, atât producții românești, inclusiv beri artizanale, cât și de import.

În continuarea acțiunilor de susținere a producătorilor locali, și această ediție a Târgului de Bere propune o gamă variată de beri fabricate în România. Astfel, aproximativ 50% din oferta târgului, respectiv 175 de articole, este reprezentată de producții locale, printre acestea numărându-se și 55 de beri artizanale, precum: Arrogant, Bârlog, Bere Grivița, Capra Noastră, Csiki Sor, Șapte Coline sau Zăganu.

De asemenea, în cadrul târgului, clienții vor putea alege și din cele peste 200 de beri de renume internațional, originare din țări precum Belgia, Cehia, Danemarca, Franța, Italia, Olanda sau Statele Unite. Potrivit companiei, aproximativ 20% din oferta curentă a târgului este formată din noutăți. De asemenea, o altă noutate a ediției din acest an o reprezintă dezvoltarea gamei de bere aromatizată fără alcool, în ton cu tendințele acestui segment de piață.

În ceea ce privește oferta berilor de import, clienții vor regăsi la raft și în online specialități bavareze, precum Paulaner, Weltenburger Franziskaner, beri de abație (Leffe), craft (Kastel, Chouffe sau Hobgoblin), dar și beri trapiste, precum Chimay, Rochefort sau Westmalle.

„Târgul de Bere este unul dintre evenimentele noastre emblematice care reunește atât marii berari ai României, cât și producătorii de bere artizanală locală, pe care îi avem în magazinele noastre pe scară largă, oferind astfel clienților ocazia de a se bucura de o selecție complexă de beri fabricate chiar în țara noastră. În egală măsură, oferta târgului este completată de o mulțime de specialități internaționale, selectate din peste 15 țări, prin care ne invităm clienții să retrăiască experiențele și momentele frumoase petrecute în vacanțele de peste hotare”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Târgul de Bere se derulează în toate cele 33 de hipermarketuri Auchan, dar și online, pe auchan.ro, de unde clienții pot comanda rapid sortimentele preferate de bere, precum și produse complementare servirii acesteia (pahare, halbe, etc) dar și o vastă selecție de gustări. Comenzile pot fi livrate la domiciliu, la nivel național, standard sau expres, sau ridicate din cel mai apropiat magazin Auchan prin serviciile gratuite Click&Collect și Drive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava