MOPAN Suceava

Auchan introduce, în premieră pe piața locală de retail, o serie de coșuri de cumpărături predefinite ce pot fi comandate doar din magazinul online www.auchan.ro. Acestea pot fi comandate prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni și sunt livrate în toată țara, prin curier rapid, în 48 de ore. Împachetarea produselor se face în condiții stricte de siguranță sanitară, respectând toate măsurile în vigoare.

Potrivit companiei, pachetele predefinite sunt special gândite pentru a acoperi nevoile alimentare de bază ale unei familii, ale animalelor de companie, dar și cele de curățenie a casei. Astfel, în magazinul online Auchan sunt deja disponibile 6 coșuri predefinite: alimente variate de băcănie, gustări și băuturi, produse destinate curățeniei casei, două coșuri cu hrană pentru câini (talie medie și mică) și un coș cu produse pentru pisici.

„În această perioadă foarte aglomerată, cu multe comenzi online, am decis sa creăm o serie de pachete predefinite, cu produse care răspund celor mai frecvente nevoi, pe care să le livrăm rapid și bine românilor din toată țara. Pachetele pot fi comandate pe auchan.ro și  sunt ambalate cu respectarea unor măsuri extinse de igienă și siguranță sanitară, pe care Auchan le-a pus în aplicare încă de acum câteva săptămâni atât în magazine, cât și la pregătirea comenzilor online. Feedback-ul clienților este unul bun până acum, așa că am decis să extindem pachetele standardizate pentru a acoperi și alte nevoi, cum sunt cele ale animalelor de companie, dar nu numai.” a declarat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

Prețurile coșurilor predefinite variază, în funcție de tipologia aleasă, între 105 și 155 lei.  Această categorie de cumpărături online este în plină dezvoltare, urmând ca în următoarea perioadă să fie adăugate și mai multe opțiuni disponibile exclusiv pe www.auchan.ro.

Despre Auchan România

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro Auchan prezintă clienților peste 25.000 de produse și, în acelasi timp, operează website-ul dedicat activităţilor de gastronomie tip restaurant –  lamasa.auchan.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava