Concert pascal
MOPAN Suceava

Până pe 15 mai, hipermarketurile Auchan din 15 orașe organizează un program propriu de buy-back pentru produse electrocasnice. Astfel, clienții pot aduce în cele 27 de hipermarketuri Auchan participante* articole electrocasnice vechi, cu circuitul electric complet, la schimb aceștia primind o reducere de 120 lei din prețul de vânzare al unui produs electrocasnic nou achiziționat, din magazinele respective.

Potrivit companiei, produsele electrocasnice vechi care pot fi colectate în hipermarketurile Auchan sunt: lăzi frigorifice, congelatoare, mașini de spălat, mașini de spălat vase, combine frigorifice, frigidere cu două uși și side-by-side, precum și aparate de aer condiționat (unitatea interioară și cea exterioară, alături de motor). Pentru a fi eligibile pentru colectare și reciclare, este necesar ca produsele să conțină motorul și carcasa, iar în cazul mașinilor de spălat inclusiv cuva și tamburul.

În schimbul produselor vechi aduse, clienții își vor putea achiziționa un articol nou din raionul de electrocasnice, beneficiind de o reducere de 120 lei la următoarele produse:

  • Ladă frigorifică
  • Congelator
  • Mașină de spălat
  • Mașină de spălat vase
  • Mașină de spălat rufe cu uscător
  • Combină frigorifică
  • Frigider cu două uși și side-by-side
  • Aparate de aer condiționat

Campania reprezintă o inițiativă demarată de Auchan împreună cu reciclatori din domeniu și se derulează în 27 de hipermarketuri ale retailerului (*cu excepția magazinelor Auchan Iași, Crângași, Galați, Ploiești, Cotroceni, Brașov Vest care nu dispun de electrocasnice mari), în limita stocurilor disponibile. Prin acest program, Auchan își propune să crească nivelul de conștientizare în rândul clienților săi cu privire la reciclarea deșeurilor provenite de la echipamentele electrice și electrocasnice. În același timp, Auchan își dorește mobilizarea clienților în mișcarea de înlocuire a vechilor aparate electrocasnice, adesea mari consumatoare de energie și mai puțin performante, cu cele moderne, confortabile în utilizare și eficiente din punct de vedere energetic, oferindu-le totodată soluții practice pentru degajarea aparatelor vechi din gospodărie.

Mai multe informații privind detaliile și criteriile de acceptare a produselor vechi pot fi solicitate în magazine și la Serviciul Clienți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava