MOPAN Suceava

Începând cu 21 mai, magazinele Auchan vor demara programul național Rabla pentru electrocasnice, care vizează colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Clienții Auchan vor putea folosi voucherele validate de către Administrația Fondului pentru Mediu pentru a achiziționa produse electrocasnice noi, în schimbul unora vechi.

Programul național Rabla pentru electrocasnice vizează mai multe categorii de articole și se va desfăşura etapizat, după cum urmează:

  • Etapa 1 se va desfășura în perioada 21 mai – 3 iunie ora 23:59 și va viza următoarele categorii de produse: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice.
  • Etapa 2 are loc între 4 – 17 iunie ora 23:59 și va fi deschisă pentru televizoare, laptopuri și tablete.
  • Etapa 3 se va derula în intervalul 18 iunie – 1 iulie ora 23:59, pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

Pentru a putea fi eligibili pentru programul Rabla, clienții trebuie să dețină un cont de utilizator în aplicația disponibilă pe www.afm.ro și un voucher de campanie. Ulterior, se pot prezenta cu voucher-ul în magazinele Auchan pentru a-și alege produsul dorit, conform calendarului de desfășurare.

Această acțiune vine în completarea celui mai recent program propriu de buy-back derulat de Auchan până pe 15 mai. Prin intermediul acestuia, cele 27 de hipermarketuri participante au colectat o cantitate considerabilă de echipamente uzate, cele mai populare produse achiziționate fiind: mașinile de spălat și frigiderele.

Programul național Rabla este valabil în hipermarketuri Auchan din 18 orașe, lista completă a magazinelor fiind disponibilă pe www.auchan.ro. Mai multe informații privind detaliile și lista produselor participante la campanie pot fi solicitate în magazine și la biroul Serviciul Clienți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava