• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Luna Diasporei va debuta pe data de 1 august și va cuprinde evenimente pe tot parcursul lunii, a anunțat joi președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur. ”Dorim să ne întâlnim cu reprezentanți ai diasporei  să discutăm problemele lor cum am făcut și anul trecut. Vom avea mai multe întâlniri cu diaspora precum cea de pe 6 august la Muzeul Satului Bucovinean. Îi vom invita la toate evenimentele cum ar fi la expoziția Ștefan cel Mare din 14 august de la Muzeul de Istorie. Pe 15 august vom avea un spectacol dedicat diasporei.

Tot pe 15 august avem la Moldovița Festivalul minorităților apoi Festivalul Medieval de la Suceava din perioada 17-20 august”, a spus președintele Consiliului Județean.  Legat de Festivalul Medieval Flutur a declarat că se dorește ”lărgirea” lui adică să devină internațional. ”Vrem să aducem trupe din afară și să-i dăm o dimensiune internațională pentru că devine cel mai mare festival medieval din țară. Am avut discuții cu primarul Ion Lungu și cu cei de la circulație pentru fluidizarea traficului în zona Cetății de Scaun a Sucevei în perioada Festivalului Medieval”, a mai spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava