MOPAN Suceava

Luni seară, pe 14 iunie, Augustin Viziru a avut parte de un eveniment special în viața lui: și-a aniversat fiica, pe Maria, care a împlinit un anișor și a făcut și petrecerea de botez pe care a tot amânat-o din cauza pandemiei de coronavirus. Actorul a ptrecut până în zori alături de familie și prieteni, însă a avut și un mare regret, căci nu i-a fost alături fratele mai mare, Lucian.

Petrecere mare luni seară la 30 de kilometri de București, la restaurantul din pădurea Comana, din incinta complexului Parcul de aventură. Augustin Viziru (40 de ani) și partenera sa și-au sărbătorit fiica, pe Maria, care a împlinit un anișor. Iar cu această ocazie au făcut și petrecerea de botez atât de mult amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru acest eveniment, dedicat în exclusivitate fiicei sale, minunea din viața lui, Augustin și-a „rupt” picioarele prin Republica Dominicană, filmând pentru „Survivor” și apoi la „Ferma”, în pădurea din Cocani, unde a și câștigat marele premiu de 50.000 de euro. Și pentru că anul trecut Augustin a jucat și în două filme și a strâns ceva finanțe, simpaticul actor și-a dorit o petrecere de fițe. Și așa a și fost. Au cântat numai nume mari precum Viorica de la Clejani cu trupa, Costel Bijou și Raluca Drăgoi, care au ținut mesenii în picioare toată noaptea. Printre prietenii prezenți ai actorului s-au numărat Majda Aboulumosha, Doinița Oancea, Nea Rață, Ana Baniciu cu iubitul, Cătălin Cazacu sau Giani Kiriță.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/augustin-viziru-botez-de-pomina-pentru-fiica-lui-care-implinit-1-poze-si-detalii-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava