MOPAN Suceava

Augustin Viziru a fost invitatul lui Alexandru Catalan, marți (5 martie), la Click TV. Actorul a vorbit despre fratele său, Lucian Viziru, despre cum a ajuns să joace în filme și seriale și despre noul lung-metraj în care are rol principal, intitulat „Faci sau taci”, în regia lui Iura Luncașu.

„Toată lumea mă percepe Viziru Augustin, dar mă cheamă și Petre. Vine de la tatăl meu, pe care l-am idolatrizat și vreau să îi duc numele mai departe. Vreau să fiu cunoscut drept Petre Augustin Viziru Marin. Sunt antrenor de tenis, de fotbal…nicio legătură cu actoria, dar viața m-a adus în acest punct. (…) În schimb fratele meu, Lucian Viziru, este antrenor de tenis profesionist. Pe el nu îl mai interesează viața publică. Nu înțeleg, dar apreciez ce face. E ceva foarte greu la vârsta lui…a dat dovadă de curaj, a luat-o de la zero”, a mărturisit Augustin Viziru la Click TV!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/augustin-viziru-despre-fratele-sau-nu-vrea-sa-mai-auda-de-viata-publica-ce-meserie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava