Concert pascal
MOPAN Suceava

Augustin Viziru a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV unde a fost prezentă și mama acestuia, că atunci când erau adolescenți, Lucian, fratele lui, era cel care adesea „îi fura” iubitele. Actorul a povestit că nu a fost niciodată deranjat de aceste incidente, însă, susținând că avea o „schemă” proprie, prin care reușea să le facă pe respectivele domnișoare să „îi pice în plasă”, notează click.ro.

„Lucian îi fura gagicile”, a dezvăluit inițial mama lui Augustin, conform sursei citate. „Vezi, toată viața mea au fost discuțiile astea. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu m-a deranjat vreodată. La un moment dat m-am prins că toate veneau să vorbească cu mine și voiau să ajungă la fratele meu. Problema era alta. Noi stăteam perete în perete. Aveam două apartamente lipite unul de celălalt. Și eu atunci le spuneam: „Veniți încoace, că e la antrenament. Vine, îl așteptăm”. 50-50, mai prindea el, mai prindeam și eu”, a continuat să povestească Augustin Viziru.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/augustin-viziru-dezvaluiri-despre-relatiile-sale-lucian-ii-fura-toate-iubitele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava