Concert pascal
MOPAN Suceava

La 40 de ani, Augustin Viziru este un bărbat cu adevărat împlinit! Celebrul actor, care a și câștigat cel mai nou sezon la emisiunii „Ferma”, de la Pro TV, are o carieră demnă de invidiat, dar și cu o familie minunată. Anul trecut, în vară, iubita actorului a adus pe lume o fetiță, pe nume Maria, care a devenit centrul universului actorului. De când o are pe micuța Maria, în vârstă de șapte luni, viața lui Augustin Viziru s-a schimbat total, notează click.ro.

A devenit din celebrul băiat rău din telenovele, un tătic devotat. ”Am noroc de o fetiță foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înțeles ce se întâmplă cu mine când s-a născut. Mergeam cu 20 km/h, mergeam desculț, în primele două zile dormeam iepurește. Mi-e greu să mă trezesc, dar când o văd îmi sare somnul.”, a spus actorul la Antena Stars, la emisiunea ShowBiz Report, potrivit sursei citate.

Augustin Viziru și soția sa nu au scăpat nici ei de coronavirus. “Am avut Covid, oricât ne-am protejat, nu am scăpat, dar am făcut o forma ușoară de Covid”, a mai dezvăluit actorul.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/augustin-viziru-si-iubita-lui-au-avut-covid-actorul-povesteste-cum-e-viata-cu-doua

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava