MOPAN Suceava

Fostul primar am municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, va candida din partea PMP pentru Consiliul Local Rădăuţi, fiind pe primul loc pe lista de candiaţi a acestei formaţiuni politice. Olărean este urmat pe listă de candidatul PMP pentru funcţia primar al municipiului Rădăuţi, Adrian Bogdan Nicolau. Contactat telefonic, Aurel Olărean ne-a declarat că a decis să candideze pentru Consiliul Local în urma discuţiilor pe care le-a avut cu un număr foarte mare de rădăuţeni. „Candidez pentru că foarte mulţi rădăuţenii mi-au solicitat acest lucru. Foarte mulţi oameni din Rădăuţi, dar şi reprezentanţii cultelor mi-au solicitat să candidez, chiar pentru funcţia de primar, iar în cele din urmă am decis să candidez pentru Consiliul Local”, a spus Aurel Olărean. El a adăugat că a decis să candieze pe listele PMP deoarece liberalii nu i-au solicitat să candideze din partea lor.

La rândul său, liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat că odată cu depunerea listei de candidaţi a acestui partid pentru Consiliul Local toate calculele şi configuraţiile politice făcute până în prezent de celelalte formaţiuni politice din Rădăuţi „s-au schimbat la 180 de grade”.

„Am făcut o echipă de consilieri în care am îmbinat tinereţea cu experienţa. Lista de candiaţi pentru Consiliul Local este deschisă de fostul primar Aurel Olărean, urmat de Bogdan Nicolau, apoi de Emanuel Mitric. În general este o echipă tânără, nouă, pentru că am considerat că Rădăuţiul are nevoie în momentul de faţă de oameni şi de idei noi în ceea ce priveşte dezvoltarea oraşului, dar şi de oameni cu experienţă, cum este Aurel Olărean, pe care rădăuţenii sunt sigur că îl vor vota în masă. De altfel, din discuţiile avute cu Aurel Olărean foartă multă lume din Rădăuţi i-a cerut să se implice în politică, măcar la nivel de Consiliul Local, dacă nu mai mult”, a spus Corneliu Popovici.

Aurel Olărean ocupă primul loc pe lista PMP pentru Consiliul Local Rădăuţi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava