Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimosul muzician Bruce Springsteen își va lansa o carte de memorii, ‘Born To Run’, pe 27 septembrie, prin intermediul Simon & Schuster și, potrivit contactmusic.com, artistul a primit deja din partea editurii un avans de 10 milioane de dolari.

Legendarul rocker, în vârstă de 66 de ani, a început să scrie cartea la scurt timp după ce a cântat la Super Bowl în 2009. Autobiografia va prezenta detalii din tinerețea starului, petrecută într-un mic oraș din New Jersey, precum și primii ani ca muzician, apariția formației sale, E Street Band, dar și cum a devenit atât de cunoscut.

„Este amuzant și ciudat să scrii despre tine.”, a declarat Bruce Springsteen. „Dar în cazul unui astfel de proiect, scriitorul își face o promisiune, să-i arate cititorului ce se petrece în mintea sa. În aceste pagini, asta am încercat să fac.”, a adăugat cel supranumit ‘The Boss’.

Jonathan Karp, de la Simon & Schuster, a spus, potrivit sursei citate: „Aceasta este cartea la care speram. Cititorii își vor vedea propria viață când vor citi povestea extraordinară a lui Bruce Springsteen, la fel cum ne regăsim cu toții în muzica sa.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava