• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Federația Română de Fotbal și Autoklass Grup au anunțat joi, 21 februarie, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sucursala Autoklass Chitila, debutul unui parteneriat strategic, cu o durată de patru ani, prin care compania românească devine partener oficial al Echipei Naționale de fotbal a României.

Parteneriatul vine ca o urmare firească, pe de o parte prin valorile pe care cele două entități le împărtășesc: integritate, verticalitate, investiția în performanță și, pe de altă parte, prin preocuparea pe care compania Autoklass a demonstrat-o în ultimii ani pentru acțiunile de responsabilitate socială, generatoare de impact pozitiv în comunitățile din România.

Mai multe informații: http://bit.ly/2GAn32j

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava