MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au reușit să-i identifice și să-i rețină pe autorii unui furt de bunuri dintr-o firmă din municipiul Rădăuți. În cursul zilei de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 18.15, Poliţia din Rădăuți a fost sesizată cu privire la faptul că persoane neidentificate sustrag bunuri din incinta unei societăţi comerciale. Ulterior, în momentul în care patrula de poliție a ajuns pe DN 17A, la aproximativ 1,5 kilometri de municipiul Rădăuți, spre localitatea Dornești, a observat în apropierea gardului societăţii o căruță, trei bărbați și mai multe bunuri abandonate lângă o plasă de gard desfăcută.
În acel moment cei trei suspecți au luat-o la fugă în direcții diferite. Poliţişti i-au somat pe suspecți şi au plecat în urmărirea acestora, reuşind reţinerea unui tânăr. În urma legitimării acestuia s-a constatat că este un tânărul are de 21 ani, este din comuna. Dângeni, județul Botoșani și locuiește fără forme legale în Dornești.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii  infracțiunii de „furt calificat”.
De asemenea, în urma audierilor, poliţiştii au dispus reținerea suspectului de 21 de ani pe o durată de 24 de ore, fiind introdus arestul IPJ Suceava. Ulterior, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuți, cu sprijinul patrulei de poliție Rurală nr. 3 Marginea i-au identificat şi dus pentru audieri şi pe ceilalţi doi bărbaţi suspecți în comiterea infracțiunii de furt, fiind prezentaţi  procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava