MOPAN Suceava

Autorități ucrainene și sucevene s-au rugat vineri, 7 octombrie,  la Cernăuți pentru pace în cadrul acțiunii anuale ” Mic dejun cu rugăciune din Bucovina”. Din delegația suceveană au făcut parte omul de afaceri Dumitru Mihalescul, consulul onorific al Republicii Coreea în România, deputații Robert Sighiartău și Mircia Roșca, primarii de Rădăuți și Dumbrăveni, Bogdan Loghin și Ioan Pavăl precum și primarul de Vicovu de Sus, Vasile Iliuț.

”Am participat  în Cernăuți, alături de o delegatie de români la evenimentul anual ,,Micul dejun cu rugăciune din Bucovina”. Mulți parlamentari ucrainieni, dar și alte personalități locale, ne-au primit cu multă emoție, dar peste toate, dragostea
românilor noștri de peste Siret a fost copleșitoare. Le-am vorbit tuturor despre credința și puterea de a renaște a unei națiuni, având la baza ei valorile creștine, ce au stat la baza nașterii democrației profunde și a vieții din SUA și Europa, fără să se lase influențați de curentele new-marxiste- globaliste care distrug valorile și identitățile conservatoare, sufocând umanitatea pentru a naște dictaturi. Dumnezeu să le dea puterea de a lupta tuturor celor din Ucraina și tuturor celor din lume care mai cred în democrație și valori conservatoare”, a transmis Mircia Roșca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava