MOPAN Suceava

Autorităţile judeţene au participat sâmbătă la evenimentul “Drumeție pentru O nouă Viață”, organizat de Fundația „O nouă viață”, în parteneriat cu Primăria Sucevița, Camera de Comerț și Industrie Suceava și Consiliul Județean Suceava. Evenimentul a fost unul special datorită implicării fiecărui participant care a luat parte la drumeție în vederea strângerii de fonduri pentru îmbunătățirea vieții persoanelor cu dizabilități.

Drumeția a constat în parcurgerea unui traseu montan de 2-3 ore, de dificultate medie, în localitatea Sucevița. Prin această acțiune s-a dorit construirea unui sentiment de comunitate, sensibilizarea societății și consolidarea relațiilor sociale între diferite grupuri.

La eveniment au luat parte președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin – Ioan Nechifor, prefectul Județului Suceava, Florin Sinescu, Ambasadorul Irlandei, Gerald Corr, Prim Secretarul Ambasadei Irlandei, David Costello, Directorul Adjunct al CCI, Lucian Grigoriu, Primarul comunei Sucevița, Dorin Pânzar, Viceprimarul orașului Siret, Leonard Cristian Mocrei, precum și numeroși reprezentanți ai vieții sociale, culturale și a mediului de afaceri din țară și străinătate.

Fondurile primite în urma desfășurării acestei acțiuni vor fi folosite pentru achiziționarea unui minibus utilat cu rampă pentru persoanele aflate în scaun cu rotile, crearea unui fond medical, dezvoltarea Centrului Socio – Vocațional, dezvoltarea unei sere complet utilate, precum și sprijinirea programului comunitar prin care vor oferi o masă caldă și alimente persoanelor defaforizate din comunitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava