Concert pascal
MOPAN Suceava

Autorităţile judeţene au participat miercuri la inaugurarea unui drum comunal din localitatea Todireşti. Este vorba despre un drum cu o lungime de 7,2 km, calamitat la inundaţiile din 2008 şi 2010. La inaugurarea drumului au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu, şi deputatul Gavril Mîrza, alături de care au fost prezenţi şi primarul din Todireşti, Vasile Avram şi câteva zeci de persoane din comun. Valoarea investiţiei a fost de 1,37 milioane euro, lucrările fiind realizate din fonduri europene.

Şeful administraţiei judeţene a ţinut să aprecieze în mod special calitatea lucrărilor şi seriozitatea constructorului care a finalizat investiţia cu nouă luni înainte de termenul din contract.

„Locuitorii din Todireşti şi-au ales o conducere bună şi Dumnezeu se uită cu alţi ochi. Astăzi este o zi importantă pentru Todireşti”, a afirmat Cătălin Nechifor. Preşedintele CJ Suceava a ţinut să mai precizeze că tot astăzi au fost recepţionate şi lucrările la un pod din comuna Ostra, care a fost afectat de inundaţii. El a mai spus că anul acesta, până la sfârşitul lunii august vor fi finalizate lucrările şi la podul care face legătura între localităţile Mănăstirea Humorului şi Poiana Micului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava