Concert pascal
MOPAN Suceava

La bustul lui Mihai Eminescu de lângă Biserica „Sf. Nicolae” din centrul Sucevei au fost depuse coroane de flori, astăzi, la împlinirea a 171 de la nașterea marelui poet. Din cauza crizei sanitare, la eveniment au fost puțini participanți. Au fost depuse coroane din partea Consiliului Județean, a Primăriei Suceava și a Teatrului „Matei Vișniec”. Au fost prezenți vicepreședintele CJ, Niculai Barbă, consilierul local, Angela Zarojanu, consilierul primarului Ion Lungu, Ovidiu Milici, directorii Sorin Filip și Călin Brăteanu de la Centrul Cultural, directorul de spectacole de la Teatrul „Matei Vișniec”, Alina Mihăescu și impresarul artistic al teatrului sucevean, Geo Alupoae și universitara Sanda Maria Ardeleanu.

Tot astăzi, vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă și directorul Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu, au depus coroane de flori la bustul lui Ciprian Porumbescu din parcul central al Sucevei.

Autoritățile sucevene au depus coroane de flori la bustul lui Mihai Eminescu din apropierea Teatrului Municipal, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava