• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, şi preşedintele PSD al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, au participat la manifestările de joi din Piaţa Unirii din Iaşi prilejuite de Unirea Principatelor Române. De la Suceava, la festivităţi au mai fost prezenţi deputatul PNL Alexandru Băişanu, consilierul judeţean PNL Ilie Niţă, primarii USL din Drăguşeni, Stulpicani, Preuteşti şi Vicovu de Sus, şi şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Ion Burlui. La manifestările de la Iaşi au participat cîteva mii de oameni. De la festivităţi nu au lipsit liderii USL Victor Ponta, Crin Antonescu, şi Daniel Constantin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava