• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Autorităţile sucevene monitorizează cursurile de apă pentru prevenirea unor inundaţii. Prefectul Florin Sinescu a afirmat că, în ultima perioadă, din cauza încălzirii vremii şi topirii bruşte a zăpezii şi a gheţii s-au înregistrat creşteri mici ale cotelor şi debitelor pe principalele rîuri din judeţ, dar fără a se atinge cotele de atenţie. El a mai spus că pe nici un curs de apă nu au apărut blocaje de sloiuri de gheaţă şi, drept urmare, nu există pericol de inundaţii. Prefectul Sinescu a menţionat că, la acest moment, sînt monitorizate cu atenţie sporită rîurile Siret, la Siret şi Zvoriştea, Suceava, la Brodina şi Ţibeni, Moldova, la Fundu Moldovei, Bistriţa, la Dorna Arini, şi Dorna, la Poiana Stampei şi Dorna Candrenilor. De asemenea, este monitorizat şi pîrîul Dornişoara, la Poiana Stampei, unde s-a format un pod de gheaţă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava