Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritățile sucevene pregătesc a doua etapă de vaccinare împotriva Covid-19. Astăzi, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan a convocat la sediul Palatului Administrativ, o ședință de lucru în vederea pregătirii celei de-a doua etape a strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 de la nivelul județului Suceava. La ședință ședință au fost convocați șefii instituțiilor componente din Nucleul Județean de Coordonare a Vaccinării de la nivelul județului Suceava, primarii celor 16 localități unde sunt stabilite cele 30 de centre de vaccinare pentru faza a doua. și managerii spitalelor din județ unde sunt organizate centrele de vaccinare pentru faza I.

Prefectul Alexandru Moldovan a declarat că scopul ședinței a fost acela de a discuta toate aspectele legate de pregătirea logistică a centrelor, amenajarea acestora astfel încât să îndeplinească condițiile igienico-sanitare, respectarea condițiilor de funcționare conform protocolului național și autorizarea acestora de către Direcția de Sănătate Publică Suceava.

„Începem anul cu speranța că vaccinarea ne va permite să revenim cât mai curând la o viață normală, cu toții. Decizia de a ne vaccina ține de fiecare dintre noi, dar numai împreună, printr-un efort comun, vom putea învinge virusul. Până atunci însă, trebuie să fim atenți  și să respectăm în continuare măsurile de prevenție sanitare, care și-au dovedit deja eficiența”, a spus Alexandru Moldovan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava