Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr de 23 de ani din comuna Hănțești care a comis cinci furturi și tâlhării a fost prins de polițiștii suceveni. Tânărul a fost prins după ce a tâlhărit o tânără din Suceava. Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de joi, 16 martie 2017, la ora 22.42, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin „112” cu privire la faptul că pe strada Mărășești a avut loc un furt, victimă fiind o tânără de 24 de ani din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce tânăra încerca să urce într-un autobuz de transport public de persoane, un tânăr necunoscut i-a sustras din mână un telefonul mobil și suma de aproximativ 100 de lei, după care a fugit.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani, din comuna Hănțești.

Pe timpul cercetărilor, telefonul mobil furat, în valoare de aproximativ 1.300 lei, a fost recuperat, fiind identificat pe strada Vișinilor, unde a fost aruncat de autorul furtului.

Potrivit Poliției, în urma cercetărilor efectuate pentru probarea activităţii infracţionale a tânărului de 23 de ani, din comuna Hănțești, polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava au stabilit faptul că acesta este autorul altor 4 fapte de tâlhărie și furt.

Tânărul s-a dovedit a fi autorul unei tâlhării pe care a comis-o pe 10 martie a.c., când, profitând de neatenția unei tinere de 29 de ani din comuna Valea Moldovei i-a furat acesteia un telefon mobil în valoare de circa 1.000 lei. O altă tâlhărie a fost comisă pe 13 martie, când unei femei de 48 de ani din municipiul Suceava i-a sustras din mână prin violență un telefon mobil. A doua zi, pe 14 martie, tânărul a furat un alt telefon mobil de la o tânără de 19 ani din județul Botoșani. În aceeași zi el a mai furat un alt telefon mobil de la o minoră de 15 ani din orașul Salcea. În baza probatoriului administrat de polițiști, tânărul reținut pentru 24 de ore, a fost prezentat Judecătoriei Suceava, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind reîncarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava