Concert pascal
MOPAN Suceava

Autorul unui furt de bunuri dintr-un garaj din comuna Dumbrăveni a ajuns în arestul Poliţiei. Furtul a avut loc în data de 12 ianuarie 2015, când poliţiştii din Dumbrăveni, au fost sesizați de un bărbat de 46 de ani, din localitate despre faptul că în noaptea de 11/12 ianuarie 2015, persoane necunoscute i-au sustras dintr-un garaj din apropierea casei sale, mai multe bunuri. Bărbatul a reclamat furtul unei stații redresare acumulatori auto, un compresor, o rolă din tablă zincată cu cablu electric și o bară din fier brut transversală pentru lonjeroane tractor, valoarea prejudiciului fiind de circa 4000 lei.
În cursul zilei de vineri, 6 februarie 2015, în continuarea cercetărilor şi având în vedere datele şi informaţiile deţinute de poliţişti, în baza unui mandat de efectuare a percheziției emis de Judecătoria Suceava, poliţiştii Postului de Poliție Dumbrăveni, împreună cu cadre al Poliției Orașului Salcea și o grupă de intervenție a Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat din comuna Verești. Cu această ocazie au fost identificate și ridicate bunuri care provin din săvârșirea de către N. Tiberiu, de 19 ani, din comuna Dumbrăveni, în prezent arestat preventiv, a mai multor infracțiuni de furt calificat, rămase în evidența Postului de Poliție Dumbrăveni cu autori necunoscuţi.

În cauză se efectuează cercetări în extindere față de numitul N. Tiberiu și cu privire la furturile comise de către acesta împreună cu P. Marian, de 22 ani, tot din comuna Dumbrăveni, pe raza acestei localităţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava