Concert pascal
MOPAN Suceava

În dotarea I.S.U. Suceava a intrat de curând o nouă autospecială: AT 4003, au anunțat pompierii militari.  Aceasta are o capacitate de 4000 l de apă, 200 l de material spumant, un modul de descarcerare și un modul de acordare a primului ajutor medical în situații de urgență.

Autospeciala va fi folosită în cadrul misiunilor desfășurate de către pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți și este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

Tehnica de intervenție face parte din autospecialele care vor fi achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020 având în vedere că unitățile operative încă dețin tehnică de intervenție cu durată de exploatare depășită, iar serviciile oferite celor aflați în dificultate trebuie să se mențină la înalte standarde de calitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava