Poliţiştii suceveni au început cercetările în vederea identificării persoanelor care au furat un autoturism din parcarea hypermarketului Real din comuna Şcheia. Laurenţiu R., de 45 de ani, din Gura Humorului, a sunat vineri la amiază la 112 pentru a reclama faptul că în perioada 14 – 15 februarie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul din parcarea unui hypermarket localitate.

În urmare verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, împreună cu soţia şi fiica acestuia, s-au deplasat joi, 14 februarie, la hypermaketul din Şcheia pentru a face cumpărături.

După ce a terminat de făcut cumpărături, bărbatul a constatat că îi lipsește cheia de la autoturism. Bărbatul a căutat cheia și a anunțat agenții de pază de la hypermarket, în speranța că cineva va găsi cheile și i le va da. După ce a aşteptat până în jurul orei 17.30, băratul a plecat acasă cu autoturismul unui prieten.

A doua zi, în jurul orei 13.00 a revenit la hypermarket pentru a face verificări, dar a constatat că autoturismul său lipsește din parcare, după care a anunţat furtul acestuia la poliție.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava