Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au început cercetările în vederea identificării persoanelor care au furat un autoturism din parcarea hypermarketului Real din comuna Şcheia. Laurenţiu R., de 45 de ani, din Gura Humorului, a sunat vineri la amiază la 112 pentru a reclama faptul că în perioada 14 – 15 februarie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul din parcarea unui hypermarket localitate.

În urmare verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, împreună cu soţia şi fiica acestuia, s-au deplasat joi, 14 februarie, la hypermaketul din Şcheia pentru a face cumpărături.

După ce a terminat de făcut cumpărături, bărbatul a constatat că îi lipsește cheia de la autoturism. Bărbatul a căutat cheia și a anunțat agenții de pază de la hypermarket, în speranța că cineva va găsi cheile și i le va da. După ce a aşteptat până în jurul orei 17.30, băratul a plecat acasă cu autoturismul unui prieten.

A doua zi, în jurul orei 13.00 a revenit la hypermarket pentru a face verificări, dar a constatat că autoturismul său lipsește din parcare, după care a anunţat furtul acestuia la poliție.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava