Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 25 mai ora 12.30, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publica – Biroul Protecția Fondului Forestier Piscicol, în timp ce desfășurau activități pe linie silvică în baza Planului “Scutul Pădurii”, au identificat pe un drum comunal neclasificat, de pe raza localității Pojorâta, o autoutilitară din care se descărca material lemnos în curtea unui imobil. S-a procedat la verificarea transportului si a materialului lemnos în aplicația SUMAL 2.0, ocazie cu care nu au fost generate avize valabile din data de 25.05.2022.
În continuare s-a procedat la efectuarea de verificări în urma cărora s-a stabilit faptul că materialul lemnos ce era încărcat pe autoutilitară nu avea proveniența legală conform normelor prevăzute de H.G. 497/2020 si Lg. 171/2010. În vederea luării măsurilor legale, s-a procedat la conducerea autoutilitarei la Centrul de fructe Sadova din cadrul Ocolului Silvic Pojorâta unde s-a inventariat materialul lemnos rezultând un volum de 13,69 mc. lemn rotund rășinoase. Materialul lemnos a fost predat in custodie personalului silvic din cadrul O.S. Pojorâta. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „transport cu orice mijloace de transport în volum de peste 10 m.c. a materialului lemnos, fără documente specifice de transport”. Totodată, s-a procedat la indisponibilizarea autoutilitarei în valoare de 25.000 euro.

Autoutilitară încărcată cu material lemnos fără acte depistată pe un drum din Pojorâta. Mașina de 25.000 de euro a fost indisponibilizată, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava