• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O  patrulă din cadrul Secţia 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit joi seară pentru control pe DN 2E din comuna Horodnic de Sus, autoutilitara înmatriculată în străinătate condusă de un localnic de 32 de ani, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 3,25 m.c. lemn de foc de esență foioase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 471 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Totodată interogând în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoutilitara are inspecția tehnică periodică (ITP) expirată și nu este asigurată civil în caz de daune produse terților prin accidente de circulație (poliță RCA), motiv pentru care, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum total de 1.000 lei, fiind dispusă și măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, dovadă înlocuitoare eliberată fiind fără drept de circulație.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava