• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

In „Goosebumps”, viata unui adolescent ajuns intr-un oras mic se schimba radical cand creaturile inspaimantatoare tinute de un scriitor in… cartile sale ies la iveala si ameninta intregul oras!

Aventura continua cu povestea Craiesii Zapezii care arunca un blestem asupra oglinzii ei, astfel facadu-i pe oameni sa vada cea mai intunecata parte a lor.

Bond, James Bond! Daca va era dor de celebra prezentare a celui mai cunoscut spion din istorie, va asteptam la Cine Grand pentru a urmari „Spectre”, cel mai nou film din seria James Bond! Blockbuster-ul are premiera la Cine Grand, iar biletele sunt disponibile pe site-ul nostru, www.cinegrand.ro!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava