Aeronavele lui Elvis Presley vor rămâne pe proprietatea casei sale de la Graceland, după luni de zile de speculații cu privire la viitorul lor în cadrul atracției turistice, potrivit contactmusic.com.

´Lisa Marie´ și ´Hound Dog II´, care au fost expuse la conacul din Memphis, în Tennessee, din anul 1984, urmau să fie scoase la sfârșitul lunii (aprilie), după ce oficialii de la Graceland și-au încheiat contractul de înțelegere cu proprietarii avioanelor anul trecut.

Aceste speculații au fost stârnite cu privire la locul de mutare a aeronavelor, iar o cerere de autorizație de construcție a fost recent prezentată oficialilor locali cerând ca acestea să fie relocate la o nouă adresă, pe strada de la Graceland.
Cu toate acestea, reprezentanții atracției turistice au anunțat, acum, că aparatele de zbor nu vor mai fi deplasate și vor rămâne o proprietate permanentă a muzeului, mai scrie sursa citată.

Fiica lui Presley, Lisa Marie, a confirmat știrea pe Twitter.com, scriind: ˝Vești incitante: am vrut să fiu prima care vă spune: avioanele vor rămâne la Graceland pentru totdeauna! Suntem proprietarii lor și avem planuri distractive cu ele, de asemenea.˝

Avioanele lui Elvis Presley rămân la Graceland, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava