Aeronavele lui Elvis Presley vor rămâne pe proprietatea casei sale de la Graceland, după luni de zile de speculații cu privire la viitorul lor în cadrul atracției turistice, potrivit contactmusic.com.

´Lisa Marie´ și ´Hound Dog II´, care au fost expuse la conacul din Memphis, în Tennessee, din anul 1984, urmau să fie scoase la sfârșitul lunii (aprilie), după ce oficialii de la Graceland și-au încheiat contractul de înțelegere cu proprietarii avioanelor anul trecut.

Aceste speculații au fost stârnite cu privire la locul de mutare a aeronavelor, iar o cerere de autorizație de construcție a fost recent prezentată oficialilor locali cerând ca acestea să fie relocate la o nouă adresă, pe strada de la Graceland.
Cu toate acestea, reprezentanții atracției turistice au anunțat, acum, că aparatele de zbor nu vor mai fi deplasate și vor rămâne o proprietate permanentă a muzeului, mai scrie sursa citată.

Fiica lui Presley, Lisa Marie, a confirmat știrea pe Twitter.com, scriind: ˝Vești incitante: am vrut să fiu prima care vă spune: avioanele vor rămâne la Graceland pentru totdeauna! Suntem proprietarii lor și avem planuri distractive cu ele, de asemenea.˝

Avioanele lui Elvis Presley rămân la Graceland, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava