Concert pascal
MOPAN Suceava

Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt, prin avocata ei, că nu plătește o pensie alimentară suficient de mare pentru copiii pe care îi au împreună, informează contactmusic.com.

Cei doi actori – care au împreună șase copii, pe Maddox, în vârstă de 16 ani, Pax, în vârstă de 14 ani, Zahara, în vârstă de 13 ani, Shiloh, în vârstă de 12 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de nouă ani – s-au despărțit în 2016, însă divorțul se pare că este departe de finalizare.

Avocata Angelinei Jolie, Samantha Bley DeJean, arată în actele depuse marți în instanță, potrivit sursei citate: „Pitt are obligația de a plăti pensie alimentară. Până în momentul de față, de la despărțire, nu a contribuit cu suficienți bani. Având în vedere faptul că pensia alimentară nu a fost plătită în mod regular de către Pitt, de mai bine un an și jumătate, Jolie a depus o RFO (request for a court order) pentru a i se plăti retroactiv.”

Veștile sunt neașteptate, dacă este să ne luăm după declarațiile făcute în luna aprilie de un apropiat al fostului cuplu. O sursă a declarat pentru ziarul The Sun la acea vreme: „Au ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte divorţul. Documentele sunt finalizate de ambele echipe de avocaţi, dar vor fi depuse în instanţă în câteva săptămâni. Este o mare schimbare faţă de momentul în care s-a încheiat căsătoria, mai ales privind acuzaţiile aduse de Angelina la adresa lui Brad, dar acum se înţeleg destul de bine. Amândoi au decis că este crucial pentru copii să aibă o relaţie bazată pe respect. Cel mai important, s-au decis să împartă custodia; Brad şi Angelina se vor consulta în ceea ce priveşte programul de muncă şi călătorii. Au existat zvonuri potrivit cărora divorţul s-ar fi anulat, dar nu este cazul.”

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală, astfel că Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, între anii 1996 – 1999, şi cu Billy Bob Thornton, între 2000 şi 2003, şi a avut relaţii şi cu alţi bărbaţi celebri, precum Timothy Hutton, dar şi cu modelul şi actriţa Jenny Shimizu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava