Comenzi MOPAN Suceava

Avocaţii cântăreţei Taylor Swift au răspuns procesului intentat de un parc de distracţii din Utah cu o acţiune legală pentru încălcarea drepturilor de autor, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa americană a fost dată în judecată, la începutul lunii februarie, de parcul de distracţii Evermore. Proprietarii parcului susțin că prin cel mai recent album lansat de ea, ‘Evermore’, au fost încălcate regulile privind marca înregistrată. Proprietarii parcului cu pricina, localizat în Utah, spun că apariția discului cântăreței a provocat confuzie dacă cele două sunt relaționate.

Reprezentanții lui Taylor Swift au spus că „nu există fundament” pentru această acuzație „frivolă și iresponsabilă”. „Adevărul este că această acuzație frivolă vine din partea lui Ken Bretschneider, fondatorul și CEO-ul parcului de distracții. Potrivit Utah Business, ‘Din iunie 2020, nu mai puțin de cinci plângeri au fost înainte Curții împotriva Bretschneider și a grupului Evermore de mai multe companii de construcții cum ar fi Sunroc, AGC Drywall and Construction, Geneva Rock, Mountain Point Landscaping, EME Mechanical, Kreativ Woodworks și NFH Distributing (Beehive Brick and Stone). Aceste companii susțin că li se datorează „între 28,000 și 400,000 de dolari”’. Utah Business mai spune că „el datorează milioane de dolari serviciilor de care a beneficiat – construcții, mecanică, taxe, muncitori. Toată lumea trebuie plătită’… Adevărata intenție a acestei acțiuni de dare în judecată ar trebui să fie evidentă pentru toată lumea.”, a spus un reprezentant de-al artistei, potrivit sursei citate.

Proprietarii, care cer milioane de dolari despăgubiri, au spus că marca înregistrată pentru nume le aparţine şi că Taylor Swift a încălcat drepturile de autor când a început să vândă obiecte promoţionale legate de album. În cazul deschis la Tribunalul Districtual din Utah, proprietarii susţin că au investit milioane de dolari pentru parcul tematic deschis în 2018.

Albumul ‘Evermore’ a fost lansat pe 10 decembrie 2020 şi a fost al doilea album-surpriză al lui Swift de anul trecut, după ‘Folklore’, apărut în iulie.

Pe 22 februarie, avocaţii companiei artistei TAS Rights Management au depus o plângere împotriva Evermore Park, în Tennessee, în care susţin că acesta a încălcat drepturile de autor având în vedere că interpreţii costumaţi ai parcului au interpretat, fără autorizaţie, piese ale lui Swift, în ciuda solicitărilor făcute în trecut de organizaţia BMI, lider în managementul drepturilor muzicale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava