Avril Lavigne a lansat astăzi, 12 februarie, o nouă piesă, ‘Dumb Blonde’ – o colaborare cu Nicki Minaj, informează contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘Girlfriend’ a anunțat că noul ei single, inclus pe primul ei album care va fi lansat după cinci ani de pauză, va fi lansat astăzi și că este o colaborare cu rapper-ița Nicki Minaj. „#DumbBlonde ft. @NIKIMINAJ. Mâine.”, a scris ieri Avril Lavigne pe Twitter.

Nicki și-a surprins cei 20,5 milioane de ‘followeri’ când le-a mărturisit că este o mare fană a muzicii lui Avril Lavigne și că asculta piesele cântăreței în mașină, în drumul către serviciu.

Pe profilul ei de Twitter, Nicki Minaj a scris, conform sursei citate: „În drumul către locul în care munceam, Red Lobster, ascultam, timp de o oră, albumul acestei femei. Asta a durat câteva luni, zi de zi. Plângeam pe ‘I’m With You’, mă enervam pe lucrurile „complicate”, îmi doream să fiu ‘Fraiera nimănui’, ‘Sk8er boi’. Doamne. #DumbBlonde, mâine. Această femeie este incredibil de talentată.”

‘Dumb Blonde’ este al treilea single al artistei, care va fi inclus pe cel de-al cincilea material discografic al ei, ‘Head Above Water’ – programat pentru lansare pe 15 februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava