Concert pascal
MOPAN Suceava

Avril Lavigne are o relație cu Pete Jonas de la Jagwar Twin, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa de 35 de ani a participat la gala anuală Clive Davis, organizată înaintea decernării premiilor Grammy, la Hotelul Bevery Hilton, sâmbătă, alături de muzicianul Pete Jonas, iar cei doi păreau că formează un cuplu foarte fericit.

Potrivit E!News, cei doi s-au ținut de mâini și s-au îmbrățișat la eveniment, iar Avril l-a prezentat pe Pete mai multor invitați, inclusiv lui Scooter Braun.  Niciunul dintre cei doi muzicieni nu a confirmat vestea, însă revista People susține că Avril și Pete formează un cuplu.

Deși e încă neclar cum s-au cunoscut, se știe că Jagwar Twin a cântat în deschiderea concertelor susținute de Avril toamna trecută, în cadrul turneului ‘Head Above Water’.

În noiembrie 2019, autoarea hit-ului ‘Sk8er Boi’ a fost văzută destul de des cu Pete, la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de Philip Sarofim, după doi ani de relație.

Avril – care a fost căsătorită cu rocker-ul din trupa Sum 41, Deryck Whibley, dar și cu solistul trupei Nickelback, Chad Kroeger – a declarat recent că nu a renunțat la ideea de a se căsători din nou. „Cred în dragoste. Bineânțeles că mă voi căsători din nou, dacă va fi cazul. Nu pun foarte mult accent pe acest lucru. Eu țin foarte mult să mă aflu într-o relație sănătoasă și pur și simplu să fiu fericită.”, a spus Avril, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava