MOPAN Suceava

Cântăreaţa Avril Lavigne, în vârstă de 29 de ani – care este căsătorită cu solistul trupei Nickelback, Chad Kroeger – a mărturisit că îşi doreşte foarte mult un copil, în viitor însă, pentru că momentan este foarte ocupată cu munca, potrivit contactmusic.com. ”Momentan, sunt foarte focusată asupra carierei mele. Mai în viitor, mi-ar place foarte mult să devin mamă.”, a spus cântăreaţa, potrivit sursei citate.

La sfârşitul anului 2013, cei doi cântăreţi îşi mai exprimaseră o dată dorinţa de a avea un copil, însă şi atunci, ca şi acum, au spus că sunt foarte ocupaţi cu carierele lor: ”Amândoi ne dorim asta (un copil). Trebuie doar să căutăm timp să fim amândoi acasă!”, a spus rockerul, potrivit aceleaşi surse. În altă ordine de idei, autoarea hit-ului ‘Complicated’ a mai spus că i se pare ‘nebunesc’ faptul că va îmlini 30 de ani în septembrie.

”Mă simt tânără, dar am trecut prin foarte multe experineţe până acum. Fac muzică de mai bine de un deceniu şi călătoresc mai tot timpul. Cred că este nebunesc. Încă nu m-am gândit cum o să-mi serbez ziua… dar mă sper că va fi o petrecere mare.”, a mai spus Avril Lavigne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava