Axis Communications a anunțat lansarea programului AXIS Audio Manager Edge, o actualizare majoră a sistemului de gestionare software integrat în difuzoarele de rețea Axis. Programul software actualizat, dezvoltat în vederea gestionării unui număr de până la 200 de difuzoare în cel mult 20 de zone diferite, este potrivit pentru locațiile mici și mijlocii cu nevoi relativ simple. Sunt disponibile actualizări gratuite pentru toate difuzoarele de rețea Axis instalate anterior. Noua actualizare software activează un sistem audio complet care este ușor de instalat, configurat și utilizat.

Difuzoarele de rețea oferite de Axis sunt sisteme audio complete și de înaltă calitate reunite într-o singură unitate, fiind perfecte pentru descurajarea activităților nedorite, avertizarea persoanelor răuvoitoare detectate de camerele de securitate, sau transmiterea de mesaje vocale în direct sau planificate în avans. Programul software încorporat în acestea, AXIS Audio Manager Edge, ajută la gestionarea cu ușurință a conținutului, permițând utilizatorilor să combine anunțuri în direct sau preînregistrate, reclame și muzică de fundal în funcție de nevoi. Programul dispune de reguli predefinite pentru ușurință în instalare, configurare și operare, incluzând un orar ușor de setat pentru planificarea conținuturilor săptămânale.

Accesul separat pentru administratori, managerii de conținut și alte persoane înseamnă că utilizatorii pot aloca fiecărei persoane numai permisiunile necesare, reducând riscul apariției erorilor și defecțiunilor de sistem. Sistemul integrat de monitorizare a stării de funcționare și tabloul de bord care afișează statusul sistemului asigură informarea cu promptitudine a utilizatorilor cu privire la orice probleme care trebuie soluționate.

Avantajele principale includ:

Sistem integrat de gestionare audio care nu necesită echipamente hardware suplimentare;

Gestionarea unui număr de până la 200 de difuzoare și 20 de zone;

Combinarea de anunțuri în direct sau preînregistrate cu reclame și muzică de fundal;

Programare și configurare ușoară a conținuturilor săptămânale;

Certitudinea că sistemul funcționează corect, datorită soluției integrate de monitorizare a stării acestuia.

Serviciul AXIS Audio Manager Center de gestionare a mai multor locații, bazat pe cloud, va deveni disponibil pentru sistemele audio care includ mai mult de o locație în trimestrul întâi al anului 2021, permițând scalarea acestor sisteme până la câteva mii de locații.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava