MOPAN Suceava

Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță extinderea seriei de camere de rețea tip dome P32 cu noi modele caracterizate de o calitate deosebită a imaginii, rezoluție de până la 4K și caracteristici de securitate îmbunătățite.

Seria AXIS P32 a fost creată pentru a asigura o supraveghere versatilă cu eforturi minime, instalarea și configurarea realizându-se rapid și intuitiv. De asemenea, modelele integrează tehnologii avansate precum Axis Lightfinder 2.0, Forensic WDR, OptimizedIR sau Zipstream.

Noile modele sunt:

  • Senzor 5MP: P3247-LV (cameră de interior) și P3247-LVE (cameră de exterior)
  • Senzor 4K: P3248-LV (cameră de interior) și P3248-LVE (cameră de exterior).

Camerele dețin certificare IK10 împotriva vandalismului și a impactului mecanic și dispun de firmware semnat digital, la care se adaugă funcționalitatea edgeVault – o componentă specială, care presupune certificarea strictă a echipamentelor Axis pe baza unui set de certificate care includ printre altele o versiune semnată digital a numărului de serie unic la nivel global pentru fiecare dispozitiv Axis. În acest fel, autorizarea produselor AXIS în rețea se realizează mai simplu și în condiții de siguranță sporită.

Dincolo de creșterea rezoluției, calitatea imaginilor a fost îmbunătățită și prin utilizarea expunerii adaptive la mișcare, care garantează imagini clare, cu reducerea efectului de încețoșare în cazul obiectelor care se apropie sau se află în imediata proximitate. Iar cu ajutorul lentilelor cu distanță focală ajustabilă și funcție zoom operată de la distanță – funcționalități prezente și în cazul celorlalte modele din gamă – operatorii de securitate pot realiza o instalarea eficientă. Au fost păstrate și capabilitățile de analiză video a obiectelor, care permit detecția și clasificarea persoanelor și a vehiculelor. Iar datorită suportului audio bidirecțional și conectivității de intrare/ieșire digitală, se pot adăuga funcții de analiză audio și se pot integra echipamente periferice suplimentare.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava