Axis Communications, lider global în echipamente video de rețea, anunță lansarea AXIS P3925-LRE, o cameră robustă, compactă, dedicată supravegherii la exterior.

Camera este optimizată pentru domeniul transporturilor, respectând standardele specifice, inclusiv EN50155 și EN45545-2. Este concepută special pentru monitorizarea zonelor laterale ale autobuzelor, trenurilor și vehiculelor de transport. În plus, poate fi utilizată pentru identificarea nevoilor de întreținere a materialului rulant, cum ar fi nivelul de uzură al patinelor de contact ale pantografului.

Modelul oferă o calitate superioară a imaginii, la o rezoluție HDTV 1080p. Cu ajutorul tehnologiei Forensic WDR, camera oferă imagini de înaltă calitate, chiar și atunci când scena prezintă atât zone întunecate, cât și zone luminate. În plus, tehnologia Lightfinder oferă imagini de înaltă claritate în condiții de luminozitate scăzută. Deoarece este echipată cu sistem de iluminare cu infraroșu (IR), camera poate fi utilizată pentru supraveghere și în condiții de întuneric complet.

Caracteristicile principale includ:

  • Respectă standardele EN50155 și EN45545-2;
  • IR și stabilizare electronică a imaginii (EIS);
  • Lightfinder și Forensic WDR;
  • Mod de latență scăzută;
  • Firmware semnat și funcție de boot securizat.

Camera dispune de caracteristici de securitate avansate, precum firmware semnat și funcție de boot securizat, pentru a preveni accesul neautorizat și a proteja sistemul. În plus, deține o funcție de detectare a șocurilor, putând trimite către operator notificări automate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava