MOPAN Suceava

Foresta Suceava va relua azi pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a III-a. Cu un nou cuplu de antrenori pe banca tehnică, Dorin Goian și Daniel Bălan, gruparea suceveană vizează promovarea în eșalonul secund. Deocamdată, „galben-verzii” n-au fost foarte activi pe piața transferurilor, însă în mod sigur vor fi aduși jucători de valoare cu care să se forțeze revenirea cât mai grabnică în Liga a II-a. Până în acest moment, singura venire certă este a fundașului central Vasile Vitu, de la Bucovina Rădăuți.
„Vor mai sosi fotbaliști pe Areni în această vară, însă o prioritate pentru noi o reprezintă și prelungirea contractelor jucătorilor de bază din sezonul precedent”, a precizat președintele clubului, Andrei Ciutac.
Printre fotbaliștii din vechea gardă care și-au dat acordul pentru a continua pe Areni se află fundașul Dudu Drugă, mijlocașii Eugeniu Celeadnic și Ruben Sumanariu și atacantul Robert Martin.
La capitolul plecări, gruparea suceveană a anunțat despărțirea de portarul Haralambie Mociu, de fundașii centrali Savane Mamadou și Adrian Neacșu, și de mijlocașul Florin Burghele.
O veste bună o reprezintă faptul că Primăria Suceava, care reprezintă principala sursă de finanțare a echipei, și-a reiterat sprijinul pentru activitatea fotbalistică, edilul Ion Lungu dând asigurări că „galben-verzii” vor primi întreaga sumă de bani alocată de către Consiliul Local pentru anul 2020.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava