Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Când Johnny, 58 de ani, și Amber, 36 de ani, s-au chemat reciproc în instanță pentru a-și curăța imaginile șifonate reciproc, în urma divorțului, cu siguranță nu s-au gâdit că vor ajunge să susțină financiar angajații unei… cafenele!

Doar că angajații, firi antreprenoriale, au vânat oportunitatea oferită de cele două vedete, ale căror conflicte din viața intimă au devenit publice, scindând, astfel, fanii în două tabere.

De mai bine de o săptămână, pe tejgheaua cafenelei „Dialog Cafe”, din Hollywood, recipientele destinate bacșișurilor poartă numele celor doi protagoniști ai procesului: Johnny Depp și Amber Heard, cu câte un semn al întrebării, relatează TMZ.com

Practic, Johnny și Amber îi ajută pe angajați, din prisma disputei juridice. Clienții nu mai lasă bacșiș pentru servicii, ci își exprimă solidaritatea cu vedeta preferată în bani. Până în acest moment, din pozele publicate de TMZ.com, Johnny conduce detașat, fiind preferatul clienților cafenelei din Hollywood, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/bacsisuri-grase-proces-johnny-depp-amber-heard-589740.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava