Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Bendeac și-a surprins admiratorii în mod pozitiv, după ce la finalul piesei sale de teatru, a făcut un gest galant pentru o domnișoară din public. La rândul său, și tânăra cu pricina l-a „recompensat” însă pe Mihai.

Recent, la finalul unei reprezentații pe care a susținut-o alături de colega lui de scenă, Ilona Brezoianu, Mihai a fost plăcut surprins de o domnișoară din public, potrivit click.ro. Aceasta a oferit, în semn de admirație, câte un buchet de flori pentru Ilona Brezoianu și Mihai Bendeac, iar acesta din urmă nu a lăsat gestul „nerăsplătit”. În fața tuturor celor prezenți, Mihai s-a înclinat în fața tinerei, luându-o ulterior de mână.

Imaginile au fost publicate și în mediul online, iar din acestea se poate observa cum actorul i-a și pupat mâna domnișoarei. Ce să mai, un adevărat gentleman! Și, cine știe, la cum îl cunoaștem pe Mihai, care are întotdeauna „flirt-ul” la el, poate se va și înfiripa ceva!

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bad-boy-mihai-bendeac-gest-de-neegalat-pentru-o-638269.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava