MOPAN Suceava

Premiile BAFTA 2021 și-au desemnat marii câștigători duminică (11 aprilie), în a doua seară a unei gale care s-a întins pe două zile. În prima seară, pe 9 aprilie, au fost acordate premiile tehnice. Filmul ”Nomadland”, al lui Chloe Zhao, a plecat acasă cu patru trofee, fiind marele câștigător al serii și asigurându-și victoria și la Premiile Oscar de peste două săptămâni, notează click.ro.

Premiile Bafta 2021 s-au ținut la Londra, la Royal Albert Hall, pe parcusul a două seri. Sâmbătă au fost anunțați câștigătorii pentru premiile tehnice, iar duminică cei pentru categoriile importante, printre care scenariu, actorie,regizor și film. Nominalizații au fost prezenți prin videocall, în timp la fața locului au fost doar prezentatorii care au anunțat câștigătorii.

”Promising Young Woman” a fost și el recompensat de membrii Academiei de Film și Teatru Britanică: a luat ”Cel mai bun film britanic” și ”Scenariu Original”. Anthony Hopkins a câștigat al patrulea său trofeu BAFTA, pentru rolul principal din ”The Father”, peliculă care a luat și premiul pentru ”Scenariul Adaptat”, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/premiile-bafta-2021-lista-completa-marilor-castigatori

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava