Iulius Mall Suceava a pregătit un program încărcat de evenimente, pentru cei mici și cei mari: târg de genţi şi accesorii în culorile primăverii, ateliere de creaţie şi dezvoltare personală, precum şi mult aşteptata întâlnire a copiilor cu lumea poveştilor.

De joi până duminică inclusiv, în perioada 16 – 19 martie 2017, în zona intrării principale a Iulius Mall Suceava se desfășoară o nouă ediție Bag Expo, care aduce în prim-plan colecția de primăvară – vară, prezentând modele în tendințele actuale. Din piele naturală sau ecologică, cu imprimeuri geometrice sau florale, personalizate prin accesorii și detalii „statement”, cele aproximativ 4.000 de produse  propuse de Bag Expo vor fi adorate de orice pasionată de modă. De la genți supradimensionate sau mini, până la rucsacuri versatile și cluth-uri extrem de elegante, toate vor fi disponibile într-o varietate de modele, la târgul din Iulius Mall. Pentru că se poartă gențile și poșetele argintii și aurii, cele în culori pastel sau cu un design vintage, Bag Expo le aduce mai aproape de iubitorele de shopping cu stil. În plus, vor fi disponibile și accesorii pentru bărbați, precum portofele, curele, genți, borsete, serviete, genți de voiaj sau rucsacuri sport.

Sâmbătă, 18 martie, de la ora 14.00, la parterul Iulius Mall, zona magazinului Motivi, se va desfășura o nouă întâlnire creativă. Atelierul este susținut de specialiștii Creativ & Deco și se adresează tuturor prichindeilor care vor să își pună în valoare imaginația și îndemânarea. În acest week-end, cei mici vor crea din carton buretat simpaticele figurine „smiley face”. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar participanții își vor putea lua lucrările acasă.

Ziua de sâmbătă va continua la Iulius Mall Suceava cu mult aşteptata piesă de teatru pentru copii. De la ora 16.30, la parterul mall-ului, zona magazinului Motivi, trupa Zbribulici îi invită pe copii să cânte şi să danseze pe „Tărâmul magic al Primăverii”.

Tot sâmbătă, de la ora 12.00, psihologii Centrului „Help Autism” din Suceava îi invită, în sala de conferinţe a Iulius Mall, pe elevii claselor primare, la un atelier de dezvoltare personală, intitulat „Să mă cunosc mai bine!”. Participanţii vor realiza jocuri și exerciții de autocunoaștere, de dezvoltare a stimei și încrederii în sine, precum și a abilităților de relaționare. Grupul de dezvoltare personală permite fiecărui copil să se descopere pe sine, într-un mediu sigur.

Duminică, 19 martie, de la ora 12.00, părinţii sunt invitaţi de Centrul „Help Autism” la atelierul intitulat „ABC-ul comportamental”. Aici, vor discuta despre comportamentele disruptive întâlnite la copii şi  cauzele acestora,  precum şi despre prevenție, tehnici și metode de intervenție. Ambele cursuri organizate sunt cu participare gratuită.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava