MOPAN Suceava

Ea – sexy, bine dispusă şi zâmbăreaţă, el – sobru şi fără chef de glume. Aşa s-au prezentat Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) şi Silviu Prigoană (49 de ani), ieri dimineaţă, la cea de-a doua înfăţişare în procesul de divorţ. Fiecare a venit la Judecătoria Sectorului 3 însoţit de câte un martor: Adriana, de mama ei, iar Prigoană, de bona copiilor, care, culmea, locuieşte în aceeaşi casă cu soţia lui.

Foştii soţi Prigoană şi-au petrecut aproape întreaga zi la Judecătoria Sectorului 3, unde au stat aproximativ nouă ore. La finalul zilei, au plecat însă fiecare la casa lui divorţaţi. Instanţa a decis ca cei doi băieţi pe care-i au împreună să fie încredinţaţi mamei, dar cu custodie comună.

Vedeta tv a fost însoţită la judecătorie de mama ei, care a şi depus mărturie în instanţă în favoarea fiicei sale, în timp ce fostul ei soţ a luat-o ca martor pe bona copiilor. Adriana şi-a acuzat fostul soţ în faţa judecătorilor că ar fi avut un comportament agresiv în faţa copiilor, acuzaţii respinse de acesta.

Vezi ce a declarat Adriana Bahmuţeanu, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/Adriana_Bahmuteanu-proces-copii-silviu_prigoana-judecatori_0_1547245367.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava