MOPAN Suceava

La cea de-a 86-a ediție a Premiilor Academiei, care a avut loc duminică seară, Ellen DeGeneres a dat PIZZA starurilor sale preferate! Când s-a întors la treburile sale zilnice, la emisiunea pe care o prezintă zilnic, vedeta în vârstă de 56 de ani a adus cu ea și câțiva dintre câștigătorii galei… inclusiv pe băiatul care a livrat pizza, informează contactmusic.com.

Edgar Martirosyan, deținătorul Pizzeriei ‘Big Mama’s and Papa’s’, din West Hollywood, era sigur că următoarea livrare pe care o va face va fi una obișnuită, în niciun un caz nu s-a gândit că cei pe care-i va servi vor fi câțiva dintre cei mai celebri oameni de la Hollywood. Și… nu s-a gândit nicio clipă că va fi privit de milioane de oameni din lumea întreagă. Martirosyan a venit luni la emisiunea ‘The Ellen DeGeneres Show’ pentru a vorbi despre momentul petrecut în lumina reflectoarelor. ”Credeai că vei livra pizza unor producători? Ce ți-au spus?”, l-a întrebat Ellen.

”Da, mi-au spus că am o livrare pentru niște scriitori, iar când am ajuns mi s-a spus să aștept și apoi ai apărut tu.”, a povestit Martirosyan. ”Mi-ai spus că mă vei anunța când să te urmez, iar eu nu știam unde vrei să mergem. Mi-ai spus doar să te urmez și în clipa următoare m-am trezit pe scenă. Am fost șocat.”, a continuat Edgar, potrivit sursei citate.

”Așa că ai plecat mai repede, am vrut să-ți dau un bacșiș și am plimbat pălăria lui Pharrell de colo colo, iar în final am adunat în jur de 600 de dolari. Uite, ai mai mult aici. Ai 1000 de dolari. Ai un total de 1000 de dolari”, i-a spus Ellen DeGeners.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava