• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Megastarul Colin Farrell, pasăre de noapte în Bucureşti! Cine ar fi crezut că tipul cu creastă pe cap, înalt de 1,78 metri, cu o geacă de piele neagră şi adidaşi albi, care dansa zilele trecute pe ritmuri imaginare în faţa Ateneului Român, poate fi un actor de 80 de milioane de dolari? Aşa a fost surprins Farrell de paparazzi Click! Starul se află în Bucureşti la filmările pentru ”Voyagers”, în regia lui Neil Berg.

Capitala României a devenit un magnet pentru vedetele hollywoodiene! După ce zilele trecute fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose (20 de ani) a fost surprinsă savurând în holul hotelului Hilton Palace din Bucureşti trei prăjituri libaneze cumpărate de la gelateria Delicii Libaneze, iată că i-a venit rândul lui Colin Farrel să intre în obiectivul paparazzilor.

Citește articolul complet și vezi VIDEO EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/video-exclusiv-baiatul-rau-colin-farrell-mielusel-la-bucuresti-citeste-biblia-isi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava