Concert pascal
MOPAN Suceava

Chrissy Teigen crede că cei doi copii ai ei au „acelaşi năsuc” – chiar dacă cel al băieţelului ei este încă foarte micuţ, pentru că are abia câteva zile de când a venit pe lume. Modelul în vârstă de 32 de ani a anunţat în urmă cu câteva zile că a devenit mamă pentru a doua oară şi, deşi a trecut foarte puţin timp de când băieţelul ei şi al lui John Legend a venit pe lume, Chrissy vede deja asemănări între el şi surioara lui, Luna.
Într-o postare pe Twitter, după ce un fan a întrebat-o dacă bebeluşul seamănă cu Luna, vedeta a scris, potrivit contactmusic.com: „Acelaşi năsuc! S-a născut cu câteva săptămâni mai repede, aşa că este micuuuuuţ şi scoate cele mai firave sunete. Suntem îndrăgostiţi până peste cap.”

Cu doar câteva zile înainte să nască, soţia lui John Legend mărturisea că s-a săturat să fie însărcinată şi că aşteaptă cu disperare să îşi cunoască fiu. „Chrissy cea însărcinată şi fericită a plecat. V-o prezint pe Chrissy cea sătulă până peste cap. Vreau să îmi ţin în braţe băieţelul, aşa că haaaaai…”, a scris soţia lui John Legend, tot pe Twitter, în urmă cu puţin timp, conform sursei citate. Într-o altă postare, Chrissy, care mai are o fetiţă împreună cu soţul ei, pe Luna, în vârstă de aproape doi ani, spunea că a doua sarcină i se pare mult mai grea decât prima: „E mult mai greu la a doua sarcină, pentru că deja ai un copil.”, a spus ea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava