MOPAN Suceava

Băieţii Ilenei Ciuculete, care a murit la 64 de ani în martie 2017, îşi câştigă o pâine pe la petreceri, ca şi altădată. De când s-a stins Ileana, mulţi petrecăreţi le cer să interpreteze şi piesele regretatei cântăreţe de muzică populară. Dacă în plan profesional lucrurile merg bine, lupta în instanţă cu soţul mamei lor încă le dă bătăi de cap, potrivit click.ro.

Cei doi urmaşi ai Ilenei Ciuculete care s-a stins din viaţă pe 14 martie 2017 se află în proces cu soţul mamei lor, Cornel Galeş. Băieţii vor să afle ce avere a lăsat în urmă Ileana Ciuculete şi spun că Galeş nu a declarat toate bunurile la notar, atunci când ei au făcut o înţelegere după moartea artistei. ”Am fost la notar cu el la 6 zile după ce a murit mămica. Nu a spus nimic de banii pe care i-a luat pe vila vândută, cei 185.000 de euro, care i-au intrat în cont în ziua în care a murit ea. Acum suntem în proces cu el. Avem termen pe 10 august.”, a declarat Mugurel Sfetcu pentru Click!.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/baietii-ilenei-ciuculete-il-ataca-pe-cornel-gales-vrea-toata-averea-dar-nu-mai-fost

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava